Net in dienst: Jelle!

We zijn ontzettend blij dat wij de afgelopen maanden ons team konden uitbreiden met nieuw talent. Onze nieuwe medewerkers stellen we de komende tijd aan jullie voor. Het is nu de beurt aan Jelle.

Altijd leuk om goed nieuws te melden. We zijn ontzettend blij dat wij de afgelopen maanden ons team konden uitbreiden met nieuw talent. Deze nieuwe medewerkers zullen wij de komende tijd één voor één aan jullie voor gaan stellen. Het is nu de beurt aan Jelle.

Iets over Jelle:

“Ik ben 37 jaar en sinds april in dienst bij Vicus. Ik ben geboren in Amersfoort en woon in Leusden. In de zomeravonden kan je me tegenkomen op de racefiets. Ik heb al 10 keer de Elfstedentocht gefietst. Daarnaast heb ik in corona jaren mountainbiken ontdekt en geniet ik van het ontdekken van alle mooie trails in Nederland.”

Wat heb je hiervoor gedaan

“Ik geniet erg van het samen ontwerpen van de beste klantervaringen. Voordat ik front-end developer werd ben ik verantwoordelijk geweest voor de online resultaten en marketing activiteiten voor diverse websites en webshops. Toch merkte ik dat de techniek mij het meeste trok en ben ik me hierin gaan specialiseren.”

Wat je rol binnen Vicus is/je expertise/ongekend talent

“Als front-end developer werk ik bij het e-commerce team. Ik geniet erg van performance optimaliseren en gebruikerservaringen die echt impact hebben voor onze klanten. Fun fact: Op mijn twaalfde bouwde ik al websites met 20.000 bezoekers per dag.”

Wil je ook werken bij Vicus?

Wij werken met Magento (sinds 2007) en Vtiger CRM (Sinds 2005) en integreren deze aan back-office systemen zoals Dynamics, King Software, Oculus en Exact.

Voor ons Magento team zoeken wij nog een ervaren back end developer. En we hebben nog een boeiende vacature! Deze kun je hier vinden.

Drinken wij misschien binnenkort een kop thee of koffie samen!