Even voorstellen: Ralph!

We zijn ontzettend blij dat wij de afgelopen maanden ons team konden uitbreiden met nieuw talent. Onze nieuwe medewerkers stellen we de komende tijd aan jullie voor.

Altijd leuk om goed nieuws te melden. We zijn ontzettend blij dat wij de afgelopen maanden ons team konden uitbreiden met nieuw talent. Deze nieuwe medewerkers zullen wij de komende tijd één voor één aan jullie voor gaan stellen. Het is nu de beurt aan Ralph. Omdat Ralph geniet van een welverdiende vakantie komt de foto op een later moment.

Iets over Ralph:

“Met ruim 8 jaar Marketing  & E-Commerce manager ervaring, kom Ik graag het Vicus team versterken in onze dagelijkse bezigheden. Zo zal ik de functie als Projectleider gaan bekleden en zal ik waar nodig de nodige Marketing gerelateerde zaken oppakken. Mogen klanten willen sparren over marketing gerelateerde zaken, dan kan dat vanaf heden ook 😉.”

Wil je ook werken bij Vicus?

Wij werken met Magento (sinds 2007) en Vtiger CRM (Sinds 2005) en integreren deze aan back-office systemen zoals Dynamics, King Software, Oculus en Exact.

Voor ons Magento team zoeken wij nog een ervaren back end developer. En we hebben nog een boeiende vacature! Deze kun je hier vinden.

Drinken wij misschien binnenkort een kop thee of koffie samen?