Het Vtiger CRM MVS abonnement

Wil jij gebruik maken van Vtiger CRM en je geen zorgen hoeven maken over het onderhoud? Met dit complete abonnement nemen wij jou alle zorgen uit handen. Je werkt met de meest up to date versie van Vtiger CRM en de inbegrepen extensies maken jouw onderneming een stuk efficiënter.

Mochten jouw wensen groter zijn dan het Vtiger CRM Basis abonnement dan hebben wij het Vtiger CRM MVS abonnement. Het uitgebreide pakket voor Marketing-, Verkoop- en Serviceteams.

Binnen het Vtiger CRM MVS abonnement heb je toegang tot het CRM systeem wat jou gaat helpen je onderneming efficiënter te laten functioneren. Je behaalt tot 20% meer rendement door automatiseren en kunt je daarom concentreren op meer groei voor jouw onderneming.

Met dit veelzijdige abonnement heb je in ieder geval de volgende opties tot je beschikking:

  • PDF Maker Pro: maak fraai opgemaakte pdf-documenten zoals brieven, offertes, orders en facturen. Alles in jouw eigen huisstijl. Dat ziet er professioneel uit. De documenten worden samengesteld uit de gegevens die in de Vtiger CRM database beschikbaar zijn.
  • Secure Passwords: Met deze Vtiger CRM module dwing je een sterk wachtwoord voor al je gebruikers af en motiveer je hen om dit regulier aan te passen. Daarnaast zal het systeem automatisch tijdelijk voor een gebruiker geblokkeerd worden na een aantal mislukte inlogpogingen vanaf eenzelfde IP-adres.
  • Klantportaal: Jouw klanten hebben zelf toegang tot het serviceportaal, waar ze problemen melden, informatie vinden over de status van hun calls en toegang hebben tot productinformatie. Jouw servicemedewerkers hebben alle calls en ticketinformatie overzichtelijk op een rij, stellen eenvoudig prioriteiten, hebben toegang tot alle klant- en productgegevens, houden de kennisbank up to date en communiceren efficiënt en klantvriendelijk met jouw relaties.
  • Webcontactformulier: Een contactformulier is een webpagina met invulvelden. Door het invullen van bepaalde gevraagde gegevens kan eenvoudig een e-mailbericht naar de website of webshopbeheerder worden gestuurd. De informatie aanvraag kan dan snel door marketing, sales of een andere afdeling worden opgevolgd. Na het invullen van dit formulier kunnen deze gegevens direct beschikbaar komen in jouw vtiger CRM systeem.

Wat krijg je nog meer?

Vtiger CRM is een systeem wat door het jaar heen onderhoud nodig heeft. Met enige regelmaat zijn er updates die de werking verbeteren, maar ook de veiligheid garanderen. Je werkt en verwerkt een hoop gegevens van jouw klanten en dat kan niet zomaar op straat komen te liggen.

Daarom zit bij het Vtiger CRM MVS abonnement een uitgebreid onderhoudspakket om jouw systeem up-to-date te houden. Alle officiële Vtiger CRM upgrades worden door ons uitgevoerd zonder extra kosten. Dit geldt ook voor de bugfixes en beveiligingspatches.

En natuurlijk bieden wij support. Dit is zowel via email als via onze telefonische helpdesk. Korte vragen stuur je per email en die beantwoorden wij dan zo snel mogelijk. Dit is inbegrepen bij het abonnement. Wanneer de vraag via email toch complexer is dan zullen wij contact met je opnemen. Daarnaast kun je dus altijd telefonisch contact opnemen als je één van onze experts wil spreken. Deze kosten worden wel doorberekend maar zijn wij altijd transparant in. Zo kunnen wij bijvoorbeeld altijd een maximaal budget afspreken waar wij binnen moeten blijven.

Ben je benieuwd?

Ben je nu benieuwd of het wat voor jou is? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de demo aan te vragen. Je hebt dan 14 dagen toegang tot de demo en kunt zo op je gemak rondkijken en zien wat er allemaal mogelijk is.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt ons ook altijd volgen op LinkedIn.