Magento Open Source M2.4.7-p1

Zodra er een update is delen wij deze informatie met je. Beveiliging is altijd een onderdeel van de patch en alles wat verder interessant kan zijn lichten we even toe.

Deze release heeft weer een aantal belangrijke aanvullende maatregelen voor jouw Magento 2 webshop.

Zo zijn er aanvullende beveiligingsmaatregelen naar aanleiding van kleine gebreken in de versie 2.4.7. en ook is de one-time password setting aangepast voor Google.

De product thumbnail foto wordt nu weer goed weergegeven in de email die de klant ontvangt als een product weer op voorraad is. Hierdoor zijn deze mails weer functioneler en is de kans dat de consument het product koopt vergroot.

 Is update naar Magento 2.4.7-p1 de beste keuze?

Updaten naar de meest recente versie is naar onze mening altijd de beste keuze. Het platform presteert het best, nieuwe features zijn beschikbaar en niet in het minste is de beveiliging op orde.

Wil je automatisch bijblijven?

Maak dan gebruik van het update abonnement van Vicus. Het update abonnement heeft als voordeel dat het tijd en daarmee dus ook kosten bespaart. De toelichting op deze service kun je hier vinden.

We houden je webshop dan altijd up-to-date. Klanten die bij ons een abonnement hebben afgesloten ontvangen vanzelf bericht wanneer deze update wordt uitgerold.

Wil je ook gebruik maken van onze service of daar alleen informatie over? Neem dan contact met ons op.