Magento Open Source M2.4.7-p2

Adobe heeft weer een patch vrijgegeven met verbeteringen voor de beveiliging. Zo zijn er onder andere veiligheidsmaatregelen voor het One Time Password.

Adobe heeft voor Magento 2 een beveiligingspatch gepubliceerd die een aantal beveiligingspunten verbetert naar aanleiding  van de vorige release.

Bekijk de details van de vorige patch in het voorgaande nieuwsbericht.

De belangrijkste punten

Het is nu mogelijk om een limiet in te stellen op het aantal pogingen dat je een tweestaps verificatie (Two facto Authentication) verzoek doet. Ook voor het One Time Password kan het aantal pogingen begrensd worden.

Adobe adviseert gebruik te maken van deze beveilgingsoptie en deze wachtwoordopties een maximaal aantal pogingen toe te kennen. Deze maatregel maakt het voor aanvallen van buitenaf lastiger om via deze weg toegang te krijgen tot je gegevens.

Is update naar Magento 2.4.7-p2 de beste keuze?

Updaten naar de meest recente versie is naar onze mening altijd de beste keuze. Het platform presteert het best, nieuwe features zijn beschikbaar en niet in het minste is de beveiliging op orde.

Wil je automatisch bijblijven?

Maak dan gebruik van het update abonnement van Vicus. Het update abonnement heeft als voordeel dat het tijd en daarmee dus ook kosten bespaart. De toelichting op deze service kun je hier vinden.

We houden je webshop dan altijd up-to-date. Klanten die bij ons een abonnement hebben afgesloten ontvangen vanzelf bericht wanneer deze update wordt uitgerold.

Wil je ook gebruik maken van onze service of daar alleen informatie over? Neem dan contact met ons op.

Ontvang ook vrijblijvend tips, interessante blogs en klantcases in jouw mailbox. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.